Workshops

Volwassenen

Mandala-tekenen kan rust geven, iets in gang zetten, maar ook gewoon fijn zijn om te doen. Je kunt kiezen voor een workshop, of je kunt meerdere keren komen. Een workshop duurt anderhalf uur en kost €12,50 inclusief materiaal.
In overleg kunnen we nieuwe data’s plannen. Wil je meedoen? Stuur me een mailtje!

Ouders en kinderen

Soms is het fijn om iets samen met je kind te doen. Als cadeautje of gewoon even tijd voor elkaar. Onder het genot van een drankje met iets lekkers, verzorg ik graag een leuke tekenactiviteit. Neem contact met me op om je wensen kenbaar te maken. Dan maak ik er een kleurrijke activiteit van.

 

Tieners

Ook voor tieners kan mandala tekenen fijn zijn.
Jullie zijn ook van harte welkom!Een workshop duurt anderhalf uur en kost €12,50 inclusief materiaal. Wil je meedoen? Stuur me een mailtje!

 

Kinderen

Leven is bewegen en bewegen is leven. Deze levende beweging zet kinderen aan om hun wereld te gaan ontdekken en te leren kennen. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op een eigen manier en tempo.

Leren is steeds verwonderen.

In mijn praktijk geef ik workshops aan kinderen uit groep 5 tot en met 8 om uitdrukking te geven aan deze verwondering. In kleine groepjes wordt er met kinderen getekend en geschilderd. Hierbij gaat het niet om het resultaat, maar om het plezier van de ontdekking dat je al zoveel kunt.
Een workshop duurt een uur en kost € 7,50, inclusief materiaal.
Wil je meedoen? Stuur me een mailtje!
Contact: miriamhoendervangers@gmail.com